ALBA IULIA LA 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE

110€ pers/excursie· Intern
Locuri epuizate!

Detalii

 

Ziua 1 – Dorohoi – Botosani – Sibiu  

Plecare din Dorohoi la ora 07:00 a.m cu destinatia Sibiu. Iarna arata minunat in toate orasele din Romania, dar Sibiul este cu adevarat special. Sibiu este unul dintre cele mai magice orase ale Romaniei. Targul de Craciun a ajuns cunoscut la nivelul intregii țari pentru amploarea si tradiția creata. Ne vor incanta: Catedrala Evanghelica, una dintre cele mai vechi si mai impresionante cladiri gotice din Transilvania. Cu o lungime de aproximativ 74 de metri, biserica se afla pe locul al treilea in Romania, dupa Biserica Neagra din Brasov si Catedrala Sfantul Mihail din Alba Iulia. Muzeul National Brukenthal – Numit Guvernator al Marelui Principat al Transilvaniei, Samuel von Brukenthal construieste la Sibiu un palat in stilul barocului tarziu, dupa modelul palatelor vieneze.  Podul Minciunilor face trecerea din Piata Mica in Piata Huet; a fost initial un pod de lemn, iar denumirea in germana se traducea prin Podul Culcat, dar  in timp a devenit Podul Minciunilor; este primul pod din fier forjat din Romania. Cazare la Sibiu – hotel 3*.

 

Ziua 2 – Sibiu – Alba Iulia

Dupa micul dejun plecam la Alba Iulia, pentru a sarbatori romaneste Marea Unire, in cea mai mare cetate bastionara din Romania, Cetatea Alba Carolina. Vom participa alaturi de toti cei care vor fi oaspetii marii sarbatori la actiunile dedicate  evenimentului special: 100 de ani de la Marea Unire.

Incepand cu ora 10:00 – Participare la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala a României

  • Vizitam Catedrala Incoronarii, Catedrala Romano-Catolica,  Muzeul National al Unirii si  Sala Unirii
  • Timp liber pentru participarea la acțiunile din programul Festival de Romania 2018

 Seara ne vom intoarce la Sibiu, unde vom avea cazarea la acelasi hotel.

 

Ziua 3 – Sibiu – Brasov – Botosani – Dorohoi

Mic dejun. Plecare spre Brasov. Orasul Brasov, cunoscut si sub numele de Corona, este considerat ca fiind cel mai vizitat oras din Romania de catre turistii straini. Pe langa obiectivele “clasice” precum Biserica Neagra, Strada Sforii, Piata Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Fierarilor si Poarta Ecaterinei, Brasovul ascunde foarte multe legende si povesti nemuritoare care iti vor face vizita si mai interesanta decat te-ai fi asteptat. Vom ajunge acasa seara tarziu, marcati sufleteste de frumusetile vazute si de momentele istorice pe care am avut prilejul sa le traim!

496 lei/adult – hotel 3*

 

Servicii incluse:

  • transport autocar licentiate
  • cazare 2 nopti la Sibiu – hotel 3* – mic dejun inclus                                                                                                                                                         
  • insotitor de grup si ghid local, unde va fi posibil.

Nu sunt incluse:

  • Taxe vizitare/intrare obiective turistice, intrare parcuri de distracții/agrement etc.

   

Notă:  Pentru rezervare, se va achita un avans de 50 % din valoarea pachetului de servicii in momentul confirmarii rezervarii, iar diferenta de 50 % se va achita pana la data de 1 noiembrie 2018.

In cazul platii avansului si anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la data stabilita avansul se pierde integral, iar rezervarea se anuleaza.

Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.                                                                            

Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective, ce pot interveni in timpul excursiei.

Location