BALCANI SI RIVIERA DALMATA

520€ pers/circuit· Circuite
Recomandat!

Detalii

DATA DE PLECARE: 24 iunie 2018

Ziua 1. BOTOSANI – SUCEAVA – TIMISOARA

Plecare din Botosani la ora 06:00, cu destinatia Timisoara. Cazare in zona Timisoara .

Ziua 2. TIMISOARA – BELGRAD  

Plecare spre Serbia. Tur de oras Belgrad cu ghid local: Citadela Kalemegdan situata deasupra confluentei raurilor Sava şi Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Optional, cina. Cazare in Belgrad.

Ziua 3. BELGRAD – ZLATIBOR – PRIJEPOLJE – ZABLJAK – ULCINJ

Excursia continua spre Muntenegru si vom ajunge in zona „ Elvetiei”, cum a fost denumita aceasta spectaculoasa regiune. Padurile, nesfarsitele pasuni, sunt completate de cascade si lacuri. Se strabate Marele Canion Tara, al doilea ca marime dupa Grand Canion din SUA. Cazare pe litoralul muntenegrean.

Ziua 4.  ULCINJ

Mic dejun. Dreptul noastru la odihna si plaja dupa un drum incarcat de kilometri si de frumusete aproape fara egal. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. ULCINJ – FIORDUL KOTOR – DUBROVNIK – MEDJUGORJE

Mic dejun. Ne indreptam spre Croatia, de-a lungul fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, supranumit ” Fiordul Sudului “, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vom vizita orasul  Dubrovnik, perla Adriaticii, cum a fost numit de Lordul Byron, port pe coasta dalmata, una dintre cele mai atractive destinatii culturale si turistice ale Croatiei si ale Europei. Tur de oras Dubrovnik pietonal. Timp liber la dispozitie pentru suveniruri. Cazare in Medjugorje, Bosnia & Hertegovina

Ziua 6. MEDJUGORJE – SPLIT  –  ZONA PLITVICE  

Mic dejun. Plecare din Medjugorje, unul dintre cele mai importante altare ale credintei din Europa. Medjugorje a devenit un important centru turistic pentru pelerinaje, dupa ce in 1981, sase tineri vizionari au povestit ca Fecioara Maria s-a aratat si le-a vorbit pe dealul Krizevac. De 37 de ani, Medjugorje este vizitat anual de mii de pelerini din intreaga lume. Ne indreptam spre nord de-a lungul Coastei Adriatice, ajungand la Split, unde vom face un tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu renumitul turn cu clopot, Templul lui Jupiter; iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din secolul al XV-lea. Cazare in zona PLITVICE.

Ziua 7.  PLITVICE – SENJ – RIJEKA – OPATIJA

Mic dejun. Va propunem  vizitarea Parcului National Plitvice, cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei care din anul 1979 este pe lista patrimoniului mondial UNESCO. O minune a naturii cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta. Cazare in Opatija.

Ziua 8. ZONA RIJEKA

Mic dejun. Zi de relaxare. Tur pietonal Opatija: Parcul Sf. Iacob, Biserica Sf. Iacob, Fantana Helios si Selena, zona de promenada, zona de suveniruri si bineinteles simbolul orasului: Madonna del Mare. Deplasare cu mijloace de transport in comun. Optional, Croaziera pe mare cu oprire pentru plaja si baie. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 9. ZONA RIJEKA

Mic dejun. Relaxare la Marea Adriatica. Optional, turul Peninsulei Istria. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 10. RIJEKA – POSTOJNA – ZAGREB

Mic dejun. Optional, excursie  la Postojna, pentru a vizita celebra peşteră, fenomen carstic de excepţie în Europa. Continuam apoi calatoria si poposim la Zagreb, capitala Croatiei, un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secessionista. Vizitam: Piata Centrala, Piata Jelacic, Catedrala – o bijuterie arhitecturala gotica, Turnul Lotrscak. Cazare in Zagreb.

Ziua 11. ZAGREB – BALATON – BUDAPESTA   

Dupa micul dejun plecam spre Ungaria. Popas pe malul Lacului Balaton. Scurt tur de oras Budapesta. Putem petrece seara in Budapesta in compania unui program folkloric, insotit de o cina speciala si degustari de vinuri sau intr-o minunata croaziera pe Dunare cu ghid, cina si bautura, aceeasi croaziera, dar de fiecare data cu alt farmec. Cazare la Budapesta.

Ziua 11. BUDAPESTA – BOTOSANI

Mic dejun. Shopping la Arena sau Campona sau vizitarea Parlamentului . Plecare spre tara. Sosire acasa in functie de formalitatile vamale si trafic.

520 eur/ adult

Copil pana la 12 ani – 440 eur

 

PRETUL INCLUDE:

 • 11 nopti cazare hoteluri 3*/ 4* conform programului; 11 mese mic dejun
 • Tururi de orase conform ofertei; Tur panoramic Budapesta
 • Excursie la Parcul National Plitvice, Croatia (nu este inclusa intrarea)
 • Excursie la Pestera Postojna, Slovenia (nu este inclusa intrarea)
 • Transport cu autocar clasificat 3*/4* ; Ghid roman insotitor din partea agentiei

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

 • asigurarea medicala,
 • intrarile la obiectivele turistice din program,
 • excursiile optionale, minim 25 de persoane;
 • Cina de ramas bun la Budapesta (cu program folkloric sau croaziera pe Dunare) – 30 eur (minim 25 pers.)
 • Optional, SUPLIMENT pentru 6 CINE60 € /pers (min. 20 pers.)
 • transportul urban, daca este cazul; taxa hoteliera, aprox. 1eur/pers./noapte, la hotelurile care percep aceasta taxa; se achita individual la receptie ( 3 – 4 hoteluri/circuit)

   

DOCUMENTE DE CALATORIE:

 • carte de identitate sau pasaport valabil 6 luni de la data excursiei.

Minorii, care nu calatoresc insotiti de parinti, vor avea acceptul parental al acestora iar adultul insotitor va avea cazier judiciar.

Inscrierea in excursie se face cu un avans de 200 euro. Excursia trebuie achitata integral pana pe data de 31.05.2018.

 

NOTA: In cazul ofertelor speciale cu perioada fixa de valabilitate, agentia aloca un numar limitat de locuri. Daca acestea  s-au epuizat inainte de data limita a promotiei, se poate decide oprirea campaniei inainte de data limita anuntata initial. Rezervarile din cadrul ofertelor speciale nu pot fi anulate fara penalizari, conform contractului de prestari servicii turistice.

Location