City Break – Cinque Terre, Florența & Pisa

499€ pers/sejur· City Break
Recomandat 2022!

Detalii

25 – 29 septembrie 2022, 4 nopți

 Ziua 1 – Duminică, 25 septembrie | Iași – Milano – Portofino – La Spezia

Ora 05:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Milano Bergamo. Decolare la ora 07:10, sosire la Milano Bergamo la ora 08:35. Ne îndreptăm către Rapallo de unde vom îmbarca în tren și vom merge către Portofino. Peisajul de poveste, vegetația luxuriantă și arhitectura rafinată fac ca această stațiune să fie una dintre cele mai elegante de pe Riviera Italiană. După-amiază plecăm către La Spezia, orașul din care plecăm către Cinque Terre. Cazare în La Spezia la hotel Mary 3* sau similar.

Ziua 2 – Luni, 26 septembrie | La Spezia – Cinque Terre – Pisa

Mic dejun. Ne îndreptăm către gară și ne îmbarcăm în trenul cu direcția Cinque Terre, pentru a admira cele cinci orăşele amplasate spectaculos pe terase abrupte. Zona este iubită de turişti din lumea întreagă pentru priveliştea spectaculoasă a satelor cu case colorate care se caţără pe stâncile abrupte deasupra Mării Lingurice, cu grădini suspendate care nu încetează să farmece privitorii. Vom petrece toată ziua pentru vizitarea celor cinci sate magice Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza şi Monterosso al Mare care fac parte din patrimonial UNESCO. Revenim în la Spezia și ne îmbarcăm în autocar pentru vizitarea celebrului turn înclinat din Pisa. Turnul a fost planificat ca o campanilă pentru Domnul din Pisa. După 12 ani de la punerea pietrei la temelie, în 1173 când construcţia ajunsese la etajul al 3-lea, datorită proastei calităţi a solului, constituit din noroi argilos şi nisip, turnul începea să se încline. Următoarele patru etaje au fost construite oblic, pentru a compensa partea înclinată. Cazare în Pisa la hotel Roma 3* sau similar.

Ziua 3 – Marți, 27 septembrie | Pisa – Florența

Mic dejun. Continuăm excursia către Florenţa. Florența este unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe din lume. Plin cu oameni primitori și prietenoși, clădiri cu o arhitectură impresionantă, te vei îndrăgosti cu siguranță de acest oraș minunat cu atmosfera sa feerică. Începem vizitarea orașului. Vom putea admira Palatul Medici, Basilica di San Lorenzo, Capelele Medici, Domu, Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptistierul, Casa lui Dante, Piaţa Signoria, Galeria Uffizi, Palatul Pitti, Puntea Veche si Piața Michelangelo. Cazare în zona Prato la hotel Ibis Firenze Nord Aeroporto 3* sau similar.

Ziua 4 – Miercuri, 28 septembrie | Florența

 Mic dejun. În prima parte a zilei, vom vizita Galeriile Uffizi, unul dintre cele mai vechi şi celebre muzee de artă ale lumii occidentale. Construcţia a fost începută de Giorgio Visari în 1560 pentru Cosimo I de Medici ca birouri pentru magistraţii florentini. Timp liber la dispoziție pentru plimbări sau cumpărături. Cazare în zona Prato la hotel Ibis Firenze Nord Aeroporto 3* sau similar.

Ziua 5 – Joi, 29 septembrie | Florența – Bologna – Iași

Mic dejun. Părăsim Florența și ne îndreptăm către aeroportul din Bologna unde ne îmbarcăm pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 14:35, sosire la Iași la ora 17:45.

499 euro/ adult in camera dubla

629 euro/ adult in camera single

 

Tariful include:

 • 4 nopți de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun – Bilet de avion Iaşi – Milano și Bologna – Iași
 • Taxele de aeroport
 • Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)
 • Transport autocar
 • Însoțitor de grup

Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice
 • Taxele de oraş
 • Bagaj de cala (optional)

 

Acte Necesare:

Carte de identitate sau pașaport valabil

Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor. 

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

Condiții de plată:

 • 100 euro la înscriere
 • 200 euro cu 60 de zile înainte de plecare
 • Plata finala cu 20 de zile înainte de plecare