City Break – Milano

299€ pers/sejur· Cazări
Recomandat 2022!

Detalii

08 – 11 aprilie 2022, 3 nopți/ 4 zile

Ziua 1 – VINERI, 08 APRILIE / IASI -MILANO

Ora 04:30 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Milano Bergamo. Decolare la ora 06:20, sosire la Bergamo la ora 07:45. Transfer privat de la aeroport către Milano. Ne aflăm în principalul oraș din Italia de Nord. Milano este recunoscut ca una din capitalele modei și designului, metropola Lombardiei fiind faimoasă și prin casele de modă și cochetele ei magazine. Astăzi vom vizita Castelul Sforzesco, castel ridicat în afara zidurilor medievale în 1300, de către Visconti și a fost numit inițial Castelul Poarta lui Jupiter. Cu o suprafață de 800 de metri pătrați, construit în întregime din cărămidă, cu turnuri în colțuri și trei curți, castelul în sine este o opera de artă care include și muzee și colecții de artă antică. Timp liber la dispoziție pentru odihnă. Cazare la hotel B&B Milano Cenisio Garibaldi 3* sau similar.

Ziua 2 – SAMBATA, 09 APRILIE / MILANO

Mic dejun. Alături de ghidul local vom vizita Catedrala din Milano, Piața Duomo, Geleriile Vittorio Emanuel, Piața Scala, Basilica Sfântului Ambrozie, o basilică a creștinismului și capodopera actuală a Arhitecturii Romanice în Europa. În interiorul basilicei sunt moaștele Sfântului Ierarh și Părintele Bisericii Creștine. Continuăm vizita către Teatrul Scala, unul dintre cele mai celebre teatre de opera din lume. Cei mai mari artiști de operă italieni și mulți dintre cei mai buni cântăreți din întreaga lume au susținut spectacole pe această scenă. Cazare la hotel B&B Milano Cenisio Garibaldi 3* sau similar.

Ziua 3 – DUMINICA, 10 APRILIE / MILANO (OPTIONAL LACUL COMO)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională în Como, pe malul lacului Como. În prima parte a zilei vom descoperi Piazza Duomo și Piazza Vittoria, Porta Torre, Muzeul Volta dar și Catedrala, simbolul orașului. Vom avea timp liber la dispoziție pentru plimbări pe malul lacului dar și timp pentru servirea prânzului la tersaele cu vedere către lac. Continuăm descoperirea orașului cu o vedere panoramică de unde putem admira atât orașul cât și lacul de pe muntele Boletto. Cazare la hotel B&B Milano Cenisio Garibaldi 3* sau similar.

Ziua 4 – LUNI, 11 APRILIE / MILANO – IASI

Dimineață ne îndreptăm către aeroportul Bergamo pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 08:20, sosire la Iași la ora 11:35.

Tarife:

Adult în cameră dublă 299 Euro
 

Adult în cameră single

379 Euro

Tariful include:

 • 3 nopți de cazare cu mic dejun la B&B Milano Cenisio Garibaldi 3* sau similar
 • Bilet de avion Iași – Milano – Iași
 • Taxele de aeroport
 • Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)
 • Transfer privat aeroportul Bergamo – hotel și retur
 • Ghid local
 • Însoțitor de grup

Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice
 • Taxa de oraș

Excursie optionala

Lacul Como – 30 euro/persoană (minim 25 participanți)

 

Acte Necesare:  Carte de identitate sau pașaport valabil

Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal

 

Informații suplimentare:

Pentru vizitarea anumitor muzee este necesar certificatul digital de vaccinare

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

Transportul în oraş se va face cu mijloacele de transport in comun, iar costurile vor fi suportate de catre turist

 

Condiții de plată:

 • 100 euro la înscriere
 • Restul de plată cu 20 zile înainte de plecare