Elvetia 2021

670€ pers/circuit· Circuite
Last minute!!!

Detalii

DATA DE PLECARE: 9 IULIE 2021

  Ziua 1 DOROHOI – SUCEAVA – BAIA MARE – PETEA – BUDAPESTA –  9 iulie

Plecare din Dorohoi, ora 06:00 pe ruta Suceava – Baia Mare – Petea – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare in Budapesta – Hotel Expo Congress 4*/similar.

Ziua 2 – BUDAPESTA –  WELS  – 10 iulie

Mic dejun. Plecare spre Austria. Admiram Manastirea benedictina Melk. Optional, vizitarea manastirii. Cateva sute de mii de turisti se opresc an de an in Melk, doar pentru a vizita manastirea. Dincolo de datele despre manastire, sta una dintre marile si frumoasele abatii ale lumii, straja pe Dunare si refugiu pentru credinta. Ne continuam calatoria si ne vom caza la Wels, Austria.

Ziua 3 – WELS – INNSBRUCK – ZURICH  – 11 iulie

Mic dejun. Ne indreptam spre minunatul Tirol. In Innsbruck, oras aflat in inima Alpilor, in turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Hofkirche- biserica gotica din sec. al XVI-lea, Palatul Hofburg, Domul Sf. Jacob- frumoasa biserica baroca din sec. al XVIII-lea si Acoperisul de aur– Goldenes Dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. Cazare in zona Zurich.

Ziua 4 –  ZURICH – SCHAFFHAUSEN – GENEVA – 12  iulie

Mic dejun. Vom face un tur pietonal in Altstadt, cartierul grandios si luxos din centrul medieval al orasului Zurich, capitala cantonului Zürich, cel mai mare oras si inima comerciala a Elveției. Admiram Biserica Fraumunster cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall si catedrala protestanta Gossmunster fondata de Carol cel Mare, Banca Națioanala, Opera si Lacul. Optional, vom face o scurta incursiune cu popas la Schaffhausen, pentru a vizita acest oras al carui farmec rezista peste timp, cu strazi marginite de cladiri cu arhitectura gotica tarzie, baroca si rococo. Schaffhausen, denumit si Erkerstadt, orasul ferestrelor cu balconase, are multe strazi pietonale, unde vom gasi o multime de magazine si restaurante. In continuare vom vizita atractia principala din regiune, Rheinfall – Cascada Rinului, cea mai lata cascada formata din mai multe caderi succesive de apa. Situata la 4 km distanta fata de orasul Schaffhausen, Cascada Rinului este a doua cascada ca marime din Europa, fiind atat de spectaculoasa, incat orasul din apropiere este cunoscut si sub numele de Rheinfallstadt, “Oraşul Cascadei Rinului”. Cazare in Geneva.

Ziua 5 – GENEVA – 13 iulie

Mic dejun. Tur oras pietonal Geneva: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – Lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Timp la dispozitie pentru suveniruri si plimbari pe malul lacului Leman. In aceasta zi deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6GENEVA – CHAMONIX MONT BLANC – MONTREUX 14 iulie

Mic dejun. Daca se permite intrarea in Franta, ne continuam calatoria spre Alpii Francezi, spectaculoasa statiune Chamonix, considerata „Mecca” aplinismului si a sporturilor montane, locul unde taramul stancilor sunt vesnic inzapezite, de unde putem admira masivul Mont Blanc cu o altitudine de 4810 m. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi 3842 m. Drumul nostru de intoarcere  va fi spre  Montreux unde vom admira Castelul Chillon, simbol national al Elvetiei, datorita atat frumusetii sale prin armonia formelor lui arhitecturale, dar si datorita stabilitatii sale pe care o emana peste timp. Castelul a reprezentat o sursa vie de inspiratie pentru scriitorii secolului al XIX lea,  fiind mentionat in scrierile marilor Dumas, Lord Byron sau Jean Jaques Rousseau. Castelul este construit pe o stanca ce iese din adancul lacului foarte aproape de mal si imbratiseaza apele curate si albastre ale lacului Leman. Tur pietonal in Montreux, una dintre cele mai frumoase statiuni elvetiene. Cazare la acelasi hotel in Geneva.

Ziua 7 – GENEVA – BERNA – INTERLAKEN –  15 iulie

Mic dejun. Vizitam Berna, capitala administrativa a Elvetiei, orașul strabatut de raul Aare, a carui apa are culoarea azurului. Ne intampina aceeasi frumoasa arhitectura medievala cu care Elvetia ne-a obisnuit. Suntem acasa la Albert Einstein. Incepem turul de oras si admiram Primaria, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala Sf Vicentiu. Continuam implinirea visului  elvetian si ajungem in Interlaken, orașul dintre lacuri. Situat intre lacurile Thun si Brienz, dar si intre varfurile Eiger, Monch si Jungfrau, orasul reprezinta poarta spre incantatoarea regiune Jungfrau, cea mai ravnita destinatie elvetiana pentru pasionatii de aventuri in aer liber dar si de sporturi extreme. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch – statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454 m). Jungfraujoch este supranumit si „Acoperisul Europei”. Cazare in zona Interlaken.

Ziua 8 –  INTERLAKEN – MUNCHEN – 16 iulie

Mic dejun. Plecam catre Lichtenstein, unul dintre  cele mai mici state din Europa, dar și printre cele mai bogate. Urmatoarea oprire este in Lucerna, un oras situat pe malul Lacului celor 4 Cantoane. Cu un centru vechi medieval bine conservat, cu alei de piatra incalzite de sunetul muzicii, cu casute colorate, poduri de piatra si promenade pe malul raului, orasul este de un romantism fermecator. Tur pietonal prin centrul orașului Vaduz, unde vom admira Catedrala Sf. Florin, Muzeul Național din Lichtenstein, Piața Principală, Primăria şi Castelul. Seara, timp la dispozitie pentru explorarea strazilor bavareze si degustare de bere in Munchen. Cazare in Munchen.

Ziua 9 – MUNCHEN – VIENA – 17 iulie

Mic dejun. Continuam vizitarea orasului Munchen, capitala landului Bavaria, unde vom descoperi Marienplatz din centrul orasului, cu Noua Primarie din sec. al XIX-lea si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche – catedrala orasului, construita intre sec. XV-XVI in stil gotic si renascentist, cu acoperisul caramiziu si turnuri gemene. Chiar la intrare, pe o placa de marmura este imprimata „talpa dracului”. Deplasare spre Viena. Shopping la SCS Viena. Cazare in Viena.

Ziua 10 –  VIENA – BUDAPESTA – 18 iulie

 Mic dejun. Ne deplasam pe inelul principal al Vienei pentru un tur al Ringului vienez cu autocarul si pentru doua ore strabatem Graben, pietonal, pentru a admira Hofburg, Domul Sf.Stefan, Opera, Albertina. Popas la Parndorf in Austria, pentru „o alta sesiune de shopping”. Ajungem in cursul serii in Budapesta. Cazare in Budapesta. Daca se doreste, putem incheia excursia cu „o masa tovaraseasca” la una dintre cramele capitalei sau cu o frumoasa croaziera pe Dunare cu sau fara cina. Cazare in Budapesta.

Ziua 11 – BUDAPESTA – SUCEAVA – BOTOSANI – DOROHOI – 19 iulie

Dupa micul dejun, revenim in tara urmariti de imaginile de vis ale locurilor vizitate. Ajungem acasa seara, in functie de trafic.                                                                                                            

670  eur/adult

Supliment camera Single – 220 eur

OFERTA VALABILA PANA LA 15.06.2021

DISPONIBIL 4 LOCURI

                                   

 

Servicii incluse:

 • Transport autocar licentiat pentru excursii externe;
 • taxa autostrazi, poduri si tuneluri
 • cazare 10 nopti in camera dubla/tripla in hoteluri si pensiuni 3*/4*;
 • mic dejun – 10 mese
 • tururi de oras conform ofertei; Insotitor de grup

Nu sunt incluse:

 • Asigurarea medicala de calatorie
 • excursiile si programele optionale; intrarile la obiectivele turistice;
 • deplasarea cu mijloacele de transport in comun, unde este cazul; 
 • taxa turistica, unde se solicita, se achita individual la receptia hotelului; 
 • Tips – 25 eur/persoana – se achita insotitorului de grup la plecare.

 

 Documente de calatorie: carte de identitate sau pasaport  valabil cel putin 6 luni de la data incheierii excursiei.

Conform noilor reglementari europene, in contextul actual turistii trebuie sa aiba dovada vaccinarii, cu 14 zile inaintea plecarii a doua doza de vaccin sau 28 de zile de la doza unica.

 Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 20 euro.

Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a cincea, in ordinea inscrierilor. Ca exceptie, turistii care achita suplimentul pentru primele 3 banchete in autocar vor fi repartizati, in limita locurilor disponibile, incepand cu a doua  bancheta.

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Rezervarea se achita integral pana la data de 15 iunie 2021.

Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele:

 • 20% din tariful final – renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 50 de zile inainte de inceperea programului;
 • 50% din tariful final – renuntarea se face in intervalul 49 de zile – 31de zile inainte de inceperea programului;
 • 100% din tariful final – renuntarea se face cu mai putin de 20 de zile inainte de inceperea programului.

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de pana la 100% din valoarea avansului achitat, conform pragurilor de mai sus.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia timp de 12 luni, integral/partial de efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Turist Class. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor achitate cu retinerea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana cu pana la 50 de zile inaintea datei de plecare.

EVENTUALE EVOLUTII ALE PRETULUI

Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi. Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea taxelor de granita, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere. Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de partenerii externi sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada de timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatie din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare. In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.