AUSTRIA – BENELUX – GERMANIA

590€ pers/circuit· Circuite
Recomandat!

Detalii

IN INIMA EUROPEI

AUSTRIA – BENELUX – GERMANIA

Dată de plecare: 19.04.2017;

Tarif redus 590 euro/adult

  490 euro/copil pana la 12 ani

 Reducerea este valabila pentru inscrieri pana la data de 24.03.2017

ZIUA 1 BOTOŞANI – SUCEAVA – SATU MARE – BUDAPESTA

Plecare la ora 06:00 de la Botosani. Cazare in Budapesta, capitala Ungariei.

ZIUA 2 BUDAPESTA – MELK – SALZBURG  

În traseu se vizitează Mănăstirea benedictină Melk, care şi-a înfăşurat bijuteriile baroce în miracolul naturii din Defileul Dunării. Deplasare in Salzburg, oraşul muzicii, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare la o pensiune din zona Salzburg.

ZIUA 3 SALZBURG – MUNCHEN – STRASBOURG

Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas în Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche, biserica in stil gotic cu acoperişul cărămiziu şi turnuri gemene. Chiar la intrare, pe o placă de marmură este imprimată „talpa dracului”. În Strasbourg, se vizitează Catedrala, care domină orasul cu silueta sa impunătoare. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petite-France si Consiliul Europei. Seara, cazare la Strasbourg.

ZIUA 4 STRASBOURG – LUXEMBURG –  BRUXELLES

Respiră atmosfera cosmopolită din capitala Marelui Ducat de Luxembourg – statul cu cel mai ridicat nivel de trai din Europa ! În drumul spre Bruxelles, popas la Luxemburg, oraş cosmopolit şi modern, sediul parlamentului Uniunii Europene şi important centru bancar, unde vom vizita Piata Constituţiei, Catedrala şi Palatul Ducal (exterior). Sosire şi cazare in Bruxelles.

ZIUA 5 Tur BRUXELLES cu autocarul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justiţie, Basilica Sacre Cœur şi Platoul Heysel (Atomium, MiniEuropa). Tur pietonal: Piaţa Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Dupa tur, timp la dispozitie pentru vizite individuale sau excursie optionala la Brugge si Gent. In Brugge vom vizita centrul istoric, obiectiv UNESCO si Catedrala Notre Dame, care gazduieste statuia Fecioarei Maria, opera a marelui Michelangelo. Poposim apoi in „Perla Flandrei”, Gent, pentru a admira Turnul cu ceas, Catedrala, Castelul Gravensteen, dar si stradutele medievale si canalele romantice. Cazare in Bruxelles.        

ZIUA 6 BRUXELLES – ANVERS – ROTTERDAM – DELFT – HAGA  – AMSTERDAM

În drum spre Amsterdam, vom face un popas la Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, în centrul căruia vom descoperi frumuseţea arhitecturală flamandă, întruchipată în clădiri monumentale:Primăria,  Catedrala, cea mai importantă din Belgia, care adăposteşte şi picturi celebre ale lui Rubens. Ajungem la Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa, unde vom putea admira: Primăria, Coolsingel,  principala arteră comercială, centrul vechi Delfshaven, construit într-un autentic stil danez. Vom imortaliza vizita cu Erasmus Bridge în fundal – podul suspendat în formă de lebădă, devenit simbolul oraşului. Ne indreptam spre Delft, renumit pentru fineţea porţelanurilor sale. Continuam excursia la Haga, pentru a vedea dacă Flacara Păcii Mondiale nu s-a stins în interiorul micului monument înconjurat cu un brâu de 196 de pietre, fiecare adusă din altă ţară.  Seara, cazare in Amsterdam.

ZIUA 7 Olanda işi spune poveştile ei  în tapiseria imprimată cu chipul Fetei cu cercel de perlă, în Casa lui Rembrandt şi Muzeul Van Gogh, în Muzeul Bibliilor – aceste capodopere ale tuturor timpurilor. Amsterdam ne mai oferă: Leidseplein – squar  larg şi deosebit de animat, cu numeroase cafenele şi terase, Rijkmuseum, Palatul Regal, Piaţa Waterloo, Muzeul Nemo, Cartierul Roşu. Continuăm descoperirea Amsterdamului; shopping la centrul de bijuterii iar apoi ne imbarcăm într-o mini croazieră cu vaporaşul pe canale, pentru un tur panoramic.  În această zi, deplasarea se va face cu mijloacele de transport local. Cazare in Amsterdam.

ZIUA 8 AMSTERDAM – KOLN – KOBLENZ

Excursie la Keukenhof, parcul deschis numai primavara, pentru a lasa milioane de bulbi sa explodeze in toate culorile si aranjamentele posibile(nu include intrarea). Plecare spre Germania. În Koln se viziteaza Domul – inclus în topul celor 100 de minuni ale lumii, cea mai mare catedrală de pe teritoriul Germaniei, ale cărei fundaţii au fost puse în anul 1248.  Cazare in Koblenz.

ZIUA 9  KOBLENZ – FRANKFURT – NURNBERG – REGENSBURG

Deplasare pe Valea Rinului – Koblenz – Bingen unde se poate admira legendara stâncă Loreley. Tur panoramic Frankfurt pe parcursul caruia vom putea admira si zgarie norii care au devenit o emblema a orasului, inaltandu-se maret in zona noua. Cele mai importante obiective pot fi vizitate insa in centrul istoric, un adevarat muzeu in aer liber al arhitecturii traditionale: cartierul Römerberg distrus in timpul bombardamentelor din 1944 si reconstruit dupa razboi, pastrand arhitectura originala, biserica St. Paul – simbol al democratiei Germaniei. În Nurnberg, plimbare pietonală în centru: Schoner Brunnen (fântâna frumoasă), bisericile Sf. Sebald şi Frauenkirche. Regensburg ne intampina cu cel mai bătrân pod de peste Dunăre. Cazare in zona Regensburg .

ZIUA 10  REGENSBURG – PASSAU – VIENA      

Plecare spre Viena trecand prin Passau, orasul celor trei rauri: Ilz, Dunarea si Inn. Tur de oraş Viena cu autocarul. Timp la dispozitie pentru vizite individual. Cazare in Viena.                                                                                                                                                        

ZIUA 11  VIENA – BUDAPESTA

Deplasare la SCS, cel mai mare centru comercial sau continuarea călătoriei şi oprire la Pandorf Outlet, „un oraşel” unde pe 20.000 de metri pătraţi işi dau întâlnire cele mai importante firme din lume. Ajunşi la Budapesta, facem un tur de oras şi, opţional, luăm cina de rămas bun la una dintre renumitele crame maghiare, însoţiţi de muzică lăutărească şi spectacol folkloric sau intr-o frumoasa croaziera pe Dunare. Cazare in zona Budapesta.

ZIUA 12 BUDAPESTA – BOTOŞANI

Înainte de a părăsi capitala de la capătul celor nouă poduri, dacă este posibil, vizităm Parlamentul Ungariei, construit pe modelul celui din Londra. Sosire acasă, in functie de trafic.

Tarif 630 euro/adult

490 euro/copil pana la 12 ani

TARIFUL INCLUDE:

 • autocar licenţiat transport international: aer condiţionat, sistem audio-video, scaune rabatabile; taxe autostrăzi;
 • 11 nopţi cazare în hoteluri 3*/ 4*;                                                                            
 • 11 mese mic dejun;
 • tur de oraşe, conform programului turistic; parcări;
 • deplasare la Keukenhof si pentru shopping la SCS sau la Pandorf;
 • ghid local în Bruxelles şi Budapesta;
 • vizită la Parlamentul Ungariei (nu include intrarea) sau la Palatul lui Sisi de la Godollo;
 • însoţitor/ ghid din partea agenţiei.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 • programele opţionale: Keukenhof – 30 eur; cina festiva la Budapesta – 30 eur
 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • transportul urban, unde este cazul.
 • taxa hoteliera, aprox. 1eur/pers./noapte, la hotelurile care percep aceasta taxa si care se achita individual la receptie ( 3 – 4 hoteluri/circuit)

Acte necesare – C.I. sau paşaport. Asigurarea medicală – obligatoriu

Înscrierea se face cu avans de 200 euro/ persoană. Excursia trebuie achitată până la 21 de zile înainte de plecare.

Location