Pensiunea Sharaiman – Dunavatul de Jos

47€ camera / noapte· Delta Dunarii
Recomandat!

Detalii

Localitatea Dunavatul de Jos apartine comunei Murighiol, situata in Jud. Tulcea, la o distanta de 46 km de orasul Tulcea si 9 km fata de comuna de resedinta. Accesul rutier se face pe drumul judetean DJ22c din Tulcea pana in loc. Murighiol, apoi pe drumul comunal DC9.

Pensiunea Sharaiman este localizata in satul pescaresc Dunavatul de Jos  – ultimul punct de acces auto dinspre Tulcea pe bratul Sf. Gheorghe si poarta principala de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.Principalele puncte de interes in zona sunt Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, Lacul Razim, manastirea Halmyris, ruinele orasului antic roman Halmyris, situl arheologic Cetatea Zaporojeni, Gura Portita, Plaja pustie de la Perisor, Sfantul Gheorghe – la varsarea Dunarii in Marea Neagra, 

Delta Dunarii, supranumita si raiul pasarilor si al pestilor, este cel mai nou pamant din Europa (creste cu 40 m de pamant in fiecare an), a doua delta ca marime din Europa dupa cea a Volgai, a treia ca importanta ecologica din cele 300 de rezervatii naturale din lume dupa Insulelele Galapagos si Marea Bariera de Corali. Delta Dunarii este apreciata pentru marea biodiversitate se pot intalni aici peste 2440 specii de insecte, 1830 specii de copaci si plante, 91 specii de moluste, 11 specii de amfibieni, 320 specii de pasari, 44 specii de mamifere si 133 specii de pesti. Foarte multe dintre ele au fost declarate specii unice in lume si monumente ale naturii.

Tarife cazare 2019

Perioada

Bungalow

Dubla

Tripla

Apartament

 ianuarie – iunie

octombrie –  decembrie

 

275 lei

225 lei

 275 lei

275 lei

iulie – august

 

375 lei

275 lei

325 lei

375 lei

 

 

Location