PORTUGALIA 2020

819€ pers/sejur· Cazări
Recomandat!

Detalii

22.09.2020 – 29.09.2020

Ziua 1 Bucuresti – Lisabona – Tur panoramic de oras 

Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 04.00 pentru cursa LUFTHANSA cu decolare la ora 06.10 spre Lisabona. La sosire, se pleaca direct in turul panoramic al orasului Lisabona (aprox. 4h) cu insotitorul de grup roman. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim – capodopera a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a cumpara o cafea “uma bica” si un „pastel de nata” – desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama, unde se viziteaza Catedrala Se. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores. Transfer, cina si cazare la hotel TRYP LISBOA CAPARICA MAR 4* din statiunea Caparica situata la Oceanul Atlantic.

Ziua 2 Lisabona/Caparica

Mic dejun. O zi de odihna, cu posibilitatea de a face plaja la Oceanul Atlantic. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 3 Excursie inclusa in pret – Obidos – Nazare – Fatima

Mic dejun. Se viziteaza orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale  si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ginghinha (visinata), dupa care se continua traseul  spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima– cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 4 Excursie inclusa in pret – Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril

Mic dejun. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale, vizitarea Palatului National (7 €/pers. intrare optionala) sau, daca timpul permite, optional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoana, vizita la Palatul Pena. Explicatiile se dau in afara muzeelor. Se continua traseul spre Cabo de Roca – cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteti achizitiona contra cost, certificatul de atestare a vizitei dvs in acest punct important geografic al Terrei. Se continua traseul spre Boca do Infierno si spre renumitul Cascais – “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteti admira cel mai mare cazino din Europa, unde a luat nastere personajul James Bond-agentul 007. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 5 Seara de Fado

Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plaja. Va propunem, optional, ”O seara Fado” – o seara deosebita, in  rezonanta muzicii de suflet  portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de Porto, vin alb  sau vin rosu), spectacolul si transferul la/de la restaurant. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 6 O zi magica in sudul Portugaliei la spectaculoasele plaje aurii din Algarve – optional

Mic dejun. Excursie optionala (10h) spre sudul Portugaliei, in Zona Algarve. Va invitam sa ne insotiti intr-o expeditie de descoperire a Vestului … din Algarve! Primul popas este la capul Sao Vicente, important punct geografic, extrema Sud-Vestica a Algarvelor si a Portugaliei. Urmeaza Lagos, unde vom intra in atmosfera zilelor de glorie ale Portugaliei si vom putea vizita obiective precum Castelul Guvernatorului, fortificatia Forte do Pau da Bandeira sau remarcabila Biserica Sf. Anton, emblema orasului sau piata de sclavi, prima din Europa. Urmeaza o oprire la Ponta da Piedade, unde peisajul iti taie rasuflarea si unde se afla cele mai spectaculoase stanci scaldate de Oceanul Atlantic. Urmatorul popas este in statiunea Praia da Rocha, unde veti admira una dintre cele mai frumoase plaje din zona Algarve. Sosire la hotel la ora 19:00. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 7 Excursie optionala la Porto – orasul emblema a Portugaliei

Mic dejun. Excursie optionala de o zi (12h) la Porto, capitala nordica a Portugaliei, apartinand Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza centrul istoric incepand cu Catedrala, Gara Sao Bento, una dintre cele mai frumoase cladiri de acest gen din lume. Se face vizita la o crama, cu degustare de vinuri si se pleaca pentru 50 de minute intr-o minicroaziera pe Raul Douro, pentru a admira cele 6 poduri, inclusiv podul emblema a orasului – Dom Luis I, proiectat de Gustave Eiffel. Cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 8 Lisabona – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber si predarea camerelor. Transfer la aeroportul din Lisabona. Imbarcare la cursa LUFTHANSA cu decolare la ora locala 14:20. Aterizare la Otopeni la ora 00:45 local.

Hotel Tryp Lisboa Caparica Mar 4* a fost renovat integral in anul 2017 cand a fost preluat de renumitul lant hotelier Wyndham si este localizat chiar la malul marii, pe cea mai lunga plaja a Lisabonei, intr-una dintre cele mai exclusiviste statiuni cu deschidere la ocean – Costa da Caparica. Centrul Lisabonei se afla la numai 12 km distanta, iar Aeroportul International Lisabona este la o distanta de 20 minute de mers cu masina

Loc in camera dubla land view: 819 eur

 • Camera single land view : 990 eur
 • Supliment loc in camera dubla sea view : 65 eur

Servicii incluse

 • 7 nopti cazare camere LAND VIEW cu MIC DEJUN si CINA cu apa si vin, la HOTEL 4*
 • Zbor Compania LUFTHANSA: Bucuresti – Munchen – Lisabona si retur.
 • Taxele de aeroport 190 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
 • 1 bagaj de cala de 23kg si un bagaj de mana de 8kg;
 • Transferul aeroport – hotel – aeroport in Lisabona
 • Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
 • Excursie Obidos – Nazare – Fatima – durata aproximativ 8 ore cu insotitor limba romana, transport
 • Excursie Sintra – Cabo Da Roca – Cascais – Estoril – durata aproximativ 8 ore cu ghid insotitor, transport
 • Turul panoramic al capitalei Lisabona

Preturile nu includ

 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • Alte servicii decat cele mentionate in program
 • Servicii catering pe parcursul zborurilor
 • Tips – 20€;
 • Taxa locala se achita direct la receptia hotelului
 • Asigurarea storno si medicala
 • Transfer intern la Aeroportul Otopeni
 • Supliment camera cu vedere la ocean


Excursii optionale – preturi informative

 • O seara de Fado – durata 3h. Pretul include 2 bauturi locale la alegere (vin de porto, sangria sau vin alb, vin rosu), spectacolul si transferul la/de la restaurant: 65 €/pers. minim 10; 60 €/pers. minim 15; 55 €/pers. minim 20;
 • Excursie de o zi (12h) la PORTO – 130 €/persoana pentru minim 20 pers., 145 €/persoana pentru minim 15 pers.
 • O zi magica (11h) in sudul Portugaliei, la plajele spectaculoase si aurii din Algarve. Tarif excursie (insotitor limba romana si transport): 115 € minim 15; 100 € minim 20 de persoane.
 • Excursie optionala de 6h la Azeitao, Sesimbra si Setubal, cu degustarea de vinuri- Tarif excursie (include insotitor de limba romana, transport): 40 €/persoana la care se adauga 5 €/persoana intrarea la Crama.

Documente de calatorie: carte de identitate sau pasaport, valabile 6 luni dupa data excursiei

NOTA: Inscrierea se face cu avans 200€ / persoana, achitat in 5 zile de la confirmare, care nu se returneaza in caz de anulare. Pana la data de 01 iulie se achita 250€ iar diferenta de 369€ se achita pana la data de 20.08.2020